Notícia

'El matí de Catalunya Ràdio' es reforça amb Joaquim Maria Puyal

El periodista aportarà la seva pròpia mirada a l'actualitat a partir del dilluns 7 de gener

'El matí de Catalunya Ràdio' es reforça i incorpora una secció diària amb Joaquim Maria Puyal en horari de màxima audiència. El programa que dirigeix i presenta Mònica Terribas comptarà amb el veterà periodista a partir del 7 de gener. Cada dia, a dos quarts de nou del matí, Puyal es dirigirà als oients per aportar la seva pròpia mirada a l'actualitat.

Precisament, aquest juliol, quan el periodista va tancar la seva etapa de 33 anys de transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, el director de l'emissora, Saül Gordillo, ja es va comprometre a retenir el seu talent i oferir-li nous formats.

"Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millora manera de reforçar el programa buc insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l'actualitat informativa intensa que viu el país", ha afirmat Gordillo.

Recordem que Aquest 25 de juliol passat Joaquim Maria Puyal va anunciar que tancava l'etapa de transmissions dels partits del Barça en català. Havia començat a radiar-los el 1976 i, des del 1985 els retransmetia a través de Catalunya Ràdio. A partir d'aquí, la direcció de la ràdio pública ha buscat nous formats i continguts per garantir la continuïtat del veterà periodista.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.361 missatges
  • 220.648 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat