Notícia

Desenes de ferits i detinguts durant les protestes pel 21-D

Acusats d'atemptat als agents a l'autoritat, per enfrontaments amb la policia, desordres públics o danys

Ja són dotze els detinguts per les protestes amb motiu de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. Deu han estat arrestats a Barcelona i dos a l'Ampolla.

Dels detinguts a Barcelona, set han estat a la zona de les Drassanes per enfrontaments amb la policia, un a Via Laietana per desordres públics que portava material que podria ser utilitzat per fer un artefacte incendiari o explosiu, un a la plaça Antoni López per atemptat als agents a l'autoritat, i un altre a plaça Urquinaona per atemptat als agents a l'autoritat.

Els altres dos detinguts han estat a l'Ampolla per desordres públics i danys, on els CDR han tallat l'AP-7.

51 persones ateses

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 51 persones en el marc del dispositiu del 21-D, 46 per contusions. Els altres cinc són quatre policies nacionals amb un quadre de gastroenteritis i un manifestant que ha patit un còlic nefrític.

Hi ha hagut sis trasllats a centres mèdics però no hi ha cap cas de gravetat. Trenta de les persones ateses i donades d'alta en el mateix lloc són agents dels Mossos d'Esquadra. Interior assegura que hi ha 28 policies afectats en els aldarulls al centre de la ciutat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.486 missatges
  • 220.691 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat