Notícia

Casado demana un 155 indefinit en el temps i que l’Estat nomeni el govern de la Generalitat

'A Catalunya no es pot aguantar més la kale borroka'

pablo, casado, pp
El president del PP, Pablo Casado, en un moment del Consell Executiu Nacional del partit Autor/a: Rafa Garrido (ACN)

El líder del PP, Pablo Casado, ha desgranat aquest dilluns en un esmorzar informatiu a Madrid la seva proposta per a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya, una intervenció que haurà de ser “immediata” i “sense límit en el temps” que permeti que el govern espanyol “nomeni el govern de la Generalitat”.

“A Catalunya no es pot aguantar més la kale borroka”, ha afirmat Casado, que ha demanat també l’aplicació de la llei de partits per “il·legalitzar Arran, les CUP, i totes les formacions independentistes que hagin animat” qualsevol tipus de “violència”.

A més, el líder del PP vol modificar la Llei de finançament dels partits polítics perquè qualsevol formació o associació que tingui líders condemnats per rebel·lió “no cobrin ni un euro de diner públic”, i també eliminar la possibilitat d’indultar presos condemnats per aquest delicte.

Casado vol recuperar per a l’Estat la titularitat dels serveis com l’Educació, que “és una competència nacional” perquè hi hagin matèries troncals a tot l’Estat i que a Catalunya “no es manipuli els nens”.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.952 missatges
  • 220.671 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat