Notícia

Iceta vaticina que Vox també entrarà al Parlament de Catalunya

Iceta, que ha compartit manifestacions amb Vox, ha defensat que els partits s'han de poder mobilitzar "per allò que creuen"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, creu que Vox també entrarà al Parlament de Catalunya. En una entrevista d'aquest dimarts al matí a Rac1, el líder dels socialistes ha dit que no es pot descartar la irrupció del partit d'extrema dreta a la cambra i ha recordat que Plataforma per Catalunya ja ha tingut representació municipal.

Sobre el fet d'haver compartit diverses manifestacions amb Vox, Iceta ha defensat que els partits s'han de poder mobilitzar "per allò que creuen", al marge de si també hi va algú amb qui no s'està d'acord, però sí en el sentit de l'acció. Sobre els resultats a les eleccions andaluses, Iceta ha reconegut que no s'esperava "l'auge" de Vox.

Iceta ha opinat que 36 anys de govern provoquen "erosió", en referència als mals resultats del PSOE a Andalusia. Alhora ha apuntat que cal analitzar "l'impacte de la immigració" que explicaria el creixement de Vox, segons ell, a banda d'altres factors com els EROs o el procés independentista.

"Hem d'estar molt atents a les sensibilitats socials que es mouen perquè si ens passen desapercebudes és que no fem bé la nostra feina", ha conclòs Iceta, que ha admès que la presidenta en funcions, Susana Díaz, té complicat poder repetir càrrec.


Opina

Configuració
 • broquil_is_over 2.479 3 741 👍 2.908
  Veig a la mandonguilla preocupada...
 • Vesica Piscis 5
  Aleshores, si els partits s'han de poder mobilitzar "per allò que creuen", què creu l'Iceta i tota Espanya que poden fer els ciutadans d'una nació com Catalunya?
  - Podem fer-ho tot (allò que creiem) dins de d'estructures partidistes?
  - No podem autoorganitzar-nos i decidir per nosaltres mateixos, assembleàriament?

  Farè d'advocat del diable, perquè la resposta a la següent pregunta em rellisca:
  - Creu el senyor Iceta que el PSC és un partit propi, amb personalitat jurídica i identitat política pròpies?
  - Es mobilitzarà el senyor Iceta per defensar el que (suposo) creu?
  Ah, que ja ho té resolt al sí del PSOE...

  Si diuen que Catalunya és Espanya, i per tant tota Espanya ha de decidir per nosaltres, ja no cal mobilitzar-nos "per allò que creuem"... Per això està tan tranquil, el senyor Iceta, desmobilitzat i esperant que el seu partit li tregui el ventre de penes amb un projecte federal per escombrar tots els mals del país. Guai

  Mentrestant, sembla que els problemes sota el Sol se solucionen més bé amb el tractament Rajoy: si el alcalde quiere que sea el vecino el alcalde, entonces ¿qué me dices de la ciudadanía europea, eh? Gran estadista. Per això li fan la gara-gara
 • cathalà 23.240 12 55 👍 6.679
  Són els seus amics
 • malllamplll_ 3.788 2 547 👍 2.498
  A aquest els de VOX el penjarant dels ous. I els Guerra i Gonzalez que son corresponsables de la pujada de l'extrema dreta, el vindrant a plorar
 • broquil_is_over 2.479 3 741 👍 2.908
  .
  .hi ha molt banyut q tindrà temptacions d'anar corrents a votar PSOE/QWERTY amb el "aturem la ultradreta"... crec que la CUP pot tenir un paper cabdal a CAT en relació a aquest vot anti-feixista... ergo ERC també té un problema... 
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.268.589 missatges
 • 220.070 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat