Notícia

Creen una campanya per assegurar l'educació en valencià a les universitats

Joves d'Acció Cultural del País Valencià i el Bloc d'Estudiants Agermanats creen la iniciativa #ReclamaElsTeusDrets aquest dimarts

Les organitzacions Joves d'Acció Cultural del País Valencià (Joves d'ACPV) i el Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA) inicien aquest dimarts la campanya conjunta "Reclama els teus drets" a la Universitat. 

Segons els organitzadors, l'objectiu és que "qualsevol estudiant que hagi escollit una assignatura en valencià i no rebi les classes en aquesta llengua pugui reclamar el compliment del que ha demanat i la Universitat l'hagi de garantir". 

"Dissortadament, no sempre és així, i estudiants que han elegit fer la carrera en la nostra llengua de vegades es troben que, tot i haver marcat aquesta opció a l'hora de la matriculació, el docent que ha d'impartir-la no ho fa en valencià, cosa que atempta contra la igualtat lingüística i la decisió de l'estudiant", expliquen en aquest comunicat.

Joves d'ACPV i BEA instal·laran en diferents facultats dels tres campus de la Universitat de València, durant les setmanes següents, i en diversos horaris, tauletes informatives. I animaran perquè els casos d'incompliments es denuncien formalment, i per això facilitaran el procediment.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.473 missatges
  • 220.617 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat