Notícia

On és 'la Wally' a les manifestacions independentistes

'On és l'Estel·la', un llibre que explica els últims fets del procés d'independència utilitzant l'humor com a suport narratiu

Un dels trets més característics del procés català al llarg dels últims anys ha estat l'humor, sobretot com a arma de contraatac. Aquest element ha anat minvant a mesura que entre el 2017 i el 2018 han estat encausats (a més de polítics) humoristes, pallassos, revistes satíriques, músics i tuitaires.

En aquest sentit, "On és l'Estel·la", de l'il·lustrador Toni Galmés, és un llibre que intenta explicar els últims fets del procés d'independència català precisament utilitzant l'humor com a suport narratiu. 

Imitant la metodologia del mítics llibres d'"On és Wally", aquesta proposta de Comanegra repassa, des de la participació de l'Estel·la, la protagonista del llibre, diferents dies i fets que marcaran la història de Catalunya: les grans manifestacions de la Diada, l'escorcoll d'impremtes, el 20-S, l'1 d'octubre, l'arribada dels policies espanyols amb el vaixell de Piolín i la manifestació de Brussel·les, entre d'altres.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.171 missatges
  • 220.679 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat