Notícia

Sánchez Llibre assegura que vol 'liderar el retorn de les empreses' a Catalunya des de Foment del Treball

El candidat a la presidència de la patronal catalana demanarà a Torra 'estabilitat' i 'confiança'

El candidat a la presidència de Foment del Treball, vicepresident de Conservas Dani i exdiputat de CiU, Josep Sánchez Llibre, ha defensat que vol "liderar el retorn de les empreses" a Catalunya des de la presidència de la patronal catalana.

Sánchez Lliure ha presentat aquest dijous al matí la candidatura a les eleccions del 5 de novembre en un esmorzar organitzat per Nueva Economía Fórum a Barcelona i ha assegurat que, si és escollit, Foment del Treball treballarà "de forma proactiva" en la creació "d'espais de diàleg" i en la construcció d'un "clima polític sense tensions" que doni "tranquil·litat jurídica al món empresarial".

Segons Sánchez Lliure, "l'única cosa" que han de fer perquè les empreses tornin és "generar confiança" i garantir que "no passaran per aquells moments d'angoixa" que les companyies van passar l'any passat després de l'1-O. 

Això és justament el que vol plantejar al president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit Sánchez Lliure. El candidat a la presidència de Foment, i actualment vocal de la Junta Directiva, ha assegurat que el primer que farà com a president de la patronal de les grans empreses serà demanar una reunió amb Torra.

El candidat ha explicat que voldria plantejar-li que cal "estabilitat" i "confiança" perquè Catalunya "torni a ser la màquina de tren que fa anar davant l'economia espanyola". "Volem propiciar el retorn de les empreses" acompanyats "del màxim d'organitzacions socials de la societat civil i del Govern", ha remarcat Sánchez Lliure.

El candidat a la presidència de la principal patronal catalana ha estat presentat pel president de la CEOE, Joan Rossell. Entre els assistents a la presentació de la candidatura de Sánchez Llibre, el president sortint de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; el president de PIMEC, Josep González; la consellera d'Empresa, Àngels Chacón; els secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros; l'exlíder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.240 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat