Notícia

Arriba la Catosfera 2018 amb la censura digital post 1-O com a punt de partida

La Catosfera se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona

La desena edició de la Catosfera, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona, arriba amb un programa centrat en l'1 d'octubre de l'any passat i com aquell dia va influir en el nostre periodisme, en els nostres drets civils i a les xarxes socials.

En aquest sentit, la Catosfera s'inaugurarà el dia 19 d'octubre amb una taula rodona sobre periodisme que portarà per títol El Periodisme després de l'1 d'octubre, en la qual hi intervindran els periodistes Ariadna Oltra, Quico Sallés i Mariola Dinarès, la sots directora de el Diario.es, Neus Tomàs i el fotoperiodista, Jordi Borràs per debatre sobre el canvi en el tractament informatiu després de l'1 d'octubre de l'any passat. 

De fet, una de les novetats d'enguany és la taula rodona sobre la censura a Internet que s'organitzarà la tarda del dijous 18 d'octubre conjuntament amb l'associació Digitals Girona i que, segons els organitzadors, "pretén reflexionar, des d'un punt de vista tècnic, legal i ètic sobre el que va passar amb el tancament de pàgines web, intervenció de dominis, etc. l'any passat". 

En aquesta taula hi participaran: Xevi Sañé, director de Codibit, Jordi Iparraguirre, enginyer informàtic i director d'Innovació d'EURid, Nacho Amadoz, director jurídic de la Fundació puntCAT, Josep Jover, advocat i Àlex Corretger de IT Architect. 

Aquí es pot consultar el programa sencer. 

Recordem que Girona acull per quarta edició consecutiva la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent. 

De fet, des de l'organització de la Catosfera "es valora molt positivament l'acollida de la ciutat d'aquestes jornades que ja són una cita imprescindible al calendari en el món de la comunicació i Internet del país".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.745 missatges
  • 220.076 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat