Notícia

Arriba el curtmetratge 'Ni oblit, ni perdó', dedicat a Guillem Agulló

El curtmetratge es rodarà entre Cervera i Burjassot durant el mes de novembre de 2018 i està dirigit pel Jordi Boquet Claramunt

Ni oblit ni perdó és un curtmetratge que narra la història real "d'una família que lluita per mantenir intacta la memòria d'un fill mort", la de Guillem Agulló. Aquesta iniciativa neix com a Projecte Final de Grau d'un grup d'alumnes de l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

El curtmetratge, que es rodarà entre Cervera (Lleida) i Burjassot (València) durant el mes de novembre de 2018, està dirigit pel Jordi Boquet Claramunt. El projecte pretén mostrar i reivindicar la dura realitat de les víctimes del feixisme en el nostre país, en especial la família Agulló i Salvador, màxima font d'inspiració d'aquesta història.

Els seus impulsors busquen ara finançament a través de Verkami. "Tot i que comptem amb el suport de l'ESCAC Films, hem plantejat altres fonts de finançament per al nostre projecte", asseguren els creadors.

En aquest sentit, diuen, "per poder explicar la nostra història com requereix estem realitzant aquesta campanya de micromecenatge que es destinaran al lloguer de localitzacions, transports, allotjament de l'equip tècnic i artístic i àpats en dates de rodatge".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.220 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat