Notícia

Comença la tercera edició del Voluntariat pel Valencià a l’Ajuntament de València

En els tres darrers anys, un total de 616 persones s’han implicat en aquest projecte

Comença la tercera edició del Voluntariat pel Valencià a l'Ajuntament de València. Aquest any, la iniciativa s'ha presentat a l'hemicicle de l'Ajuntament de València amb la participació del coordinador del programa Voluntariat pel Valencià, Vicent Font; la presidenta de la Coordinadora d'Alumnes, Professorat, Pares i Mares per l'Ensenyament Públic en Valencià –CAPPEPV–, Laura Font; el regidor de l'àrea de Govern Interior, Sergi Campillo, així com el cap del Gabinet de Normalització Lingüística, Vicent Anyó.

El portaveu d'Escola Valenciana, Vicent Font, s'ha mostrat satisfet amb la consolidació del projecte entre les treballadores i treballadors de l'Ajuntament de València: «És una gran oportunitat per fomentar l'ús del valencià i aconseguir que els participants adquireixin fluïdesa i seguretat a l'hora de parlar».

Per la seva banda, la responsable de la CAPPEPV, Laura Font, ha encoratjat els tàndems lingüístics a «parlar valencià sempre. Al principi hi haurà equivocacions, és lògic, però les errades formen part del procés d'aprenentatge de tota llengua» i ha convidat les voluntàries i les aprenentes a «ser peces clau en el camí de la normalització de la llengua».

Recordem que en els tres darrers anys, un total de 616 persones s'han implicat en aquest projecte. Concretament, enguany s'han inscrit per a participar en la iniciativa 131 empleades i empleats de l'Ajuntament de València: 49 voluntàries i 82 aprenentes.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.007 missatges
  • 220.048 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat