Notícia

Organitzen el 'Sopar Estellés' a València

Dimecres 26 de setembre Barcelona, Palma i València acolliran actes simultanis de reconeixement a un dels poetes més insignes del segle XX

Aquest dimecres 26 de setembre, Barcelona, Brussel·les, Palma i València recordaran la figura del poeta Vicent Andrés Estellés celebrant de manera simultània els Sopars Estellés.

En el cas del País Valencià, l'acte està organitzat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la Societat Coral El Micalet. Concretament es farà a València, aquest dimecres 26 de setembre a les vuit del vespre a l'Octubre CCC (C/ Sant Ferran, 12).

Tal com informa Acció Cultural del País Valencià, els diferents sopars connectaran en directe i, en el cas de València, hi haurà una actuació de La Coral Giner de la Societat Coral El Micalet

En aquesta jornada també col·labora l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC), Ca Revolta, Escola Valenciana, Obra Cultural Balear, Omnium Cultural, PEN Català, i el grup parlamentari europeu Verds-Aliança Lliure Europea.

Recordem que el Sopar Estellés o Festa Estellés s'inspira en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

Des de l'any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat celebren al llarg del mes de setembre les seves particulars Festa Estellés. Concretament, les trobades connectaran en directe a partir de les 9 de la nit per llegir poemes de manera col·laborativa.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.361 missatges
  • 220.648 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat