Notícia

Forn explica al seu dietari com són els trasllats de la presó i els descriu com 'infernals'

Un fragment publicat al diari 'Ara' detalla el trajecte des d'Estremera fins a l'Àudiència Nacional del passat 1 de desembre

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn descriu en seu dietari escrit des de la presó com va ser el trasllat des d'Estremera a l'Audiència Nacional del passat 1 de desembre. En un fragment publicat al diari 'Ara', Forn assegura que els trasllats de la presó són "infernals".

"Els detesto com poques coses he detestat a la vida", reconeix. L'exconseller d'Interior explica que no va poder dormir la nit anterior i que els membres del govern de Puigdemont empresonats van sortir "esperançats" després de la declaració, malgrat que "sense eufòria". 

En les línies publicades, escrites aquell mateix dia a la nit, l'exconseller d'Interior descriu la furgoneta en la qual van ser traslladats. "Dins la furgoneta hi ha un cubicle petit, completament tancat i sense vistes a l’exterior, amb una capacitat de fins a cinc persones. Té una llum tènue i aquest matí hi feia un fred que pelava", apunta. 

A més, precisa que aquell dia durant el trasllat van ser emmanillats, portaven el cinturó de seguretat cordat i que els membres de la Guàrdia Civil que conduïen la furgoneta no van "abusar" de les sirenes durant el trajecte. "Tant en Rull com jo hem agafat una marejada bestial. Hem acabat fets una sopa. He hagut de tancar els ulls i una suor freda m’ha acompanyat tot el camí", afegeix. 

Un cop a l’Audiència Nacional, segons explica Forn, ell i la resta d'exconsellers van ser enviats als mateixos calabossos als quals havien anat el 2 de novembre. "Aquest cop estem acompanyats. En el meu cas, he estat amb el Raül i el Carles", diu. Dels tres, l'exconseller d'Interior va ser l'últim en declarar. En el moment d'escriure el fragment del dietari, Forn admet que està "molt nerviós" després d'haver declarat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.249 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat