Notícia

La rectora de la UAB nega que Rivera sigui doctorand de la universitat com afirma en el web del partit

Margarida Arboix reconeix que el líder de CS va fer 'alguns cursos de doctorat' però que no consta que acabés la tesi

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix, ha negat aquest divendres que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, sigui doctorand de Dret Constitucional a la UAB tal i com apareix en el seu currículum de la web del partit.

Arboix, al 'El matí de Catalunya Ràdio', ha recalcat que no consta que fes la tesi i que si actualment estigués matriculat, Rivera hagués hagut de fer un seguiment aquest mes de setembre, ja que anualment, el doctorand ha de presentar la feina feta i el director ha d'emetre un informe. Si es conclou que no s'ha avançat, se'l suspèn, ha aclarit Arboix. Arboix si que ha reconegut que va fer ''alguns cursos de doctorat''.

Precisament aquests cursos de doctorat en Dret Constitucional si que consten a la fitxa del Parlament de Catalunya, datats al 2003. En canvi, al web del Congrés dels Diputats no hi consten els estudis de doctorat. 

El rector de la Universitat de Barcelona (UB) ha explicat també que ha rebut les disculpes de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que aquest dijous va insinuar que una empresària li va oferir acabar la carrera de Filosofia de manera ''fàcil''. Joan Elias ha recalcat que la facultat de Filosofia treballa ''amb molt rigor'' i per tant, posa en dubte que qualsevol empresari pugui facilitar l'obtenció del títol universitari.


Opina

Configuració
 • Turanga_Leela 30.337 7 30 👍 8.103
   haurà d'anar a la rey juan carlos.
 • Tuixec 3.902 9 529 👍 1.725
  Al currículum s'incluen coses que estàs fent i que has fet en el passat. Actualment no és un doctorand, però si va fer cursos de doctorat, ha sigut doctorand en el passat i ho va deixar.
  • Turanga_Leela 30.337 7 30 👍 8.103
   Al telenotícies deien que aquest senyor deia que estava cursant o estudiant el doctorat, i han aclarit que no, que ha fet, com tu has dit, algun curs de dret públic en el passat, però que a dia d'avui no hi està matriculat en cursos de doctorat de cap tipus.
   • Tuixec 3.902 9 529 👍 1.725
    M'he informat millor i es veu que per plans antics un Doctorat constaba de 3 fases.
    1a fase on fas cursos (ara son credits normals o de master i la gent fa masters).
    2a fase de recerca on busques un tema de tesi (crec que això ara només és proposar tema i ja està, però no son credits).
    3a fase, un cop el tema de la tesi és acceptat ets doctorand i seguixes la investigació i l'escriptura de la tesi.  

    En Rivera no devia acabar la 1a i per això no pot dir que es doctorand. Segueixo pensant que són molt més greus les altres mentides del CV de fa uns anys, i infinitament més greu obtenir un títol il.legalment. Però si el rector de la Juan Carlos va ser premiat entrant al Tribunal Suprem, dubto que ni tan sols l'apunti la premsa. Acusant només els polítics venen més diaris i no fan mal al sistema corrupte. Perquè simplement canviaran un polític per un altre.
 • batet 1.050 1 👍 482
  Doctorat en discursos Gobbelians.
 • Rampillet 4.961 8 435 👍 409
  Sempre mentint fins que la falsedat se'ls empassi.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.239.147 missatges
 • 219.061 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat