Notícia

Veten els Bordegassos de Vilanova en un espot de l'Hospital Sant Joan de Déu per vestir de groc

En un comunicat, la colla castellera assegura que 'algú' responsable de l'entitat ha prohibit aquest color en el vídeo promocional

La colla castellera Bordegassos de Vilanova i la Geltrú assegura que ha estat vetada d'un espot promocional per l'Hospital de Sant Joan de Déu per vestir de groc. 

En un comunicat, la colla ha volgut deixar clar que aquesta polèmica decisió no es del centre sanitari, sinó d'"algú a qui no li deu agradar el groc, o bé accepta entrar en la paranoia contra el groc o que es plega davant qui, suposadament, es podria ofendre" amb aquest color. 

En aquest sentit, l'organització castellera explica que la proposta per sortir en un espot de l'hospital li "va arribar fa uns mesos" i que no van "dubtar a cancel·lar una actuació prevista per al mateix dia" per tal de participar. 

A més a més, els Bordegassos de Vilanova expliquen que l'empresa externa que ha de realitzar l'espot va demanar uns "requeriments de la gravació que no eren senzills". 

La colla vol així lamentar que "algú prengui una decisió com aquesta que impedeix que puguem col·laborar amb una institució estimada, prestigiosa i admirada com Sant Joan de Déu". 

Finalment, la colla ha deixat clar que "evidentment no acceptaran canviar de color la camisa" com se'ls ha proposat i molt menys "per una fòbia a allò que pugui representar, avui a Catalunya, el color groc".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.249 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat