Notícia

Euronews repassa l'any polític de Juncker i en destaca Catalunya

També parla de les negociacions de Brexit, la possible perspectiva d'una guerra comercial amb els Estats Units o l'acord històric de lliure comerç entre la UE i el Japó

Ja ha passat quasi un any des que el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, va fer el discurs de l'estat de la Unió de 2017. Durant aquests 12 mesos han passat diferents coses a la UE. 

En aquest sentit, Euronews, que segueix normalment la política comunitària i el president de la UE, ha fet un resum per veure què ha passat amb Juncker aquest any i com ha gestionat aquests problemes. 

"En aquella època, Juncker tenia alguns fitxers calents al seu escriptori, inclòs Catalunya, que acabava de votar per obtenir la independència d'Espanya en un controvertit referèndum", escriu la cadena de notícies europea.

També parla de les negociacions de Brexit, la possible perspectiva d'una guerra comercial amb els Estats Units, l'acord històric de lliure comerç entre la UE i el Japó i l'enfortiment dels llaços amb Ucraïna i els països balcànics.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.249 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat