Notícia

Aquests són els onze candidats que es postulen per dirigir Podem Catalunya

Entre el 13 i el 16 de setembre han de recollir telemàticament 150 avals per poder participar a les primàries del partit

Onze candidats han manifestat la seva voluntat de ser secretari general de Podem Catalunya:

Francisco José Herrador Jorro, Raul Mantilla Larrea, Jose Manuel Cruz Criado, Rafael García García, Jaume Durall Lobete, Mario Martínez Roldán, Ernest Sagrera González, Ane Pereira, Isabel Belmonte Fernández, Maria Jose Asensio García i Noelia Bail García.

Tots ells han de recollir telemàticament 150 avals entre el 13 i el 16 de setembre per poder participar a les primàries del partit. Més endavant, entre el 17 i el 18 de setembre, hauran de recollir els avals dels òrgans col·legiats.

Les precandidatures que assoleixin aquest doble aval, personal i col·legiat, seran proclamades candidatures definitives el proper 19 de setembre. I del 20 al 23 de setembre els inscrits a Podem podran votar telemàticament i de forma presencial per escollir qui substituirà Xavier Domènech. 

Entre els candidats a ser secretari general de Podem Catalunya hi ha l'exsecretària de Feminismes de Podem Catalunya durant la direcció d'Albano Dante Fachín, Noelia Bail.

També opta a aquest càrrec el fins aquest dilluns secretari d'Organització de la formació morada, Jaume Durall, que formava part de la direcció que va configurar Domènech fa pocs mesos.

També vol ocupar el lloc de Xavier Domènech Rafael García, que ja es va presentar a les primàries del partit que va guanyar l'exsecretari general Albano Dante Fachín el 2016. I Isabel Belmonte, que també vol optar a liderar Podem Catalunya, és regidora de l'Ajuntament de Cervelló.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.250 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat