Notícia

Nogueras (PDeCAT): 'Retirem la moció perquè el PSOE juga amb el diàleg i ens ha intentat colar un gol'

La vicepresidenta del partit assegura que ERC els havia comunicat que votarien a favor de la iniciativa

La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, ha argumentat la decisió del partit de retirar la moció que havia pactat amb el PSOE i que instava al diàleg dins la llei. En un contacte amb la premsa des de la seu de la formació aquest dimecres al vespre, Nogueras ha subratllat: "Retirem la moció perquè el PSOE juga amb el diàleg i ens ha intentat colar un gol".

Segons la responsable d'acció política del PDeCAT al Congrés, no pot ser que la moció pactada amb els socialistes obrís les portes del diàleg i que, alhora, el PSOE votés al Senat impedir qualsevol intent de pactar un referèndum d'autodeterminació. D'altra banda, Nogueras ha assegurat que ERC els havia comunicat que votarien a favor de la iniciativa. 

"El mandat és clar i ahir la gent va ratificar-ho al carrer", ha apuntat Nogueras, en referència a la mobilització per la Diada de l'11-S. "No som aquí per blanquejar ningú, i volem deixar clar que hem sortit de la roda del hàmster", ha afegit la vicepresidenta del PDeCAT. "El que ha votat el PSOE al Senat és inacceptable", ha conclòs.


Opina

Configuració
  • Turanga_Leela 30.897 7 29 👍 8.593
    El PSOE ho vol tot: vol alhora votar el que li fa quedar bé davant l'espanyolisme però mentre governa amb els vots independentistes sense donar res a canvi. Al final, tot el que el PSOE ha promés en aquests pocs mesos se n'anirà a la merda i tindrà l'oportunitat de dir que és per culpa dels partits indepes i no de la seva manca de compromís amb aquells que l'han donat suport amb la moció de censura amb l'objectiu de desencallar la situació de no-diàleg.

    Espanya no té remei, egoïsme electoralista pur i dur.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.254 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat