Notícia

L'alcalde de Reus interposarà dues denúncies per l'assalt a l'Ajuntament d'un grup unionista

'L'escamot', aplaudit per Ciutadans, ha sostret la pancarta 'Llibertat Presos Polítics' que ja torna a lluir a la façana del consistori

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha condemnat aquest divendres al migdia la retirada de la pancarta de 'Llibertat Presos Polítics' per part d'un grup d'unionistes entre els quals hi havia dos dels quatre regidors de Ciutadans de Reus.

La sostracció del cartell ha comportat la confrontació entre "l'escamot" i persones que estaven aquest matí a la plaça del Mercadal. Per tot plegat, en una compareixença d'urgència, el batlle ha anunciat que presentarà dues denúncies als Mossos d'Esquadra, la primera d'elles per defensar la institució municipal i, la segona, per amenaces i injúries contra l'alcalde.

"Ningú pot atacar la seu de la sobirania popular, si hi ha una pancarta a l'Ajuntament és perquè la majoria dels representants de la sobirania popular ho han decidit", ha reblat Pellicer.

A més, ha carregat contra el grup municipal de Ciutadans i els ha responsabilitzat de provocar "fractura social i enfrontaments greus", entre la ciutadania. L'alcalde ha fet una crida a les autoritats i a la policia per vetllar per la convivència. 

De fet, l'alcalde ha qualificat "d'intolerable" l'actitud dels edils taronges i els ha recriminat que hagin trencat el respecte institucional i hagin atemptat contra la convivència de la ciutat. Davant de les "agressions dels escamots i la provocació de Ciutadans", ha dit que aquestes accions no quedaran "impunes".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.922 missatges
  • 219.480 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat