Notícia

Escola Valenciana celebra una reunió urgent amb la Conselleria d'Educació

El descens de matrícula ha propiciat que algunes unitats escolars estiguin catalogades com a 'posades en no funcionament'

Escola Valenciana s'ha reunit d'urgència amb la Conselleria d'Educació per mostrar la seva preocupació amb l'arranjament escolar i la disminució d'algunes unitats d'escoles situades a l'Horta Nord i a València ciutat. El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, ha rebut l'organització per detallar les circumstàncies singulars de cadascun dels casos.

"L'educació no ha suprimit cap unitat als centres educatius. El descens de matrícula ha propiciat que algunes unitats estiguin catalogades com a 'posades en no funcionament' i, el curs vinent, si augmenta l'alumnat matriculat, es tornaran a habilitar com correspon", ha declarat la portaveu de la Comissió d'Educació d'Escola Valenciana, Mireia Soriano, al fil de la reunió amb la Conselleria.

En aquesta sentit, Soriano també ha assenyalat que l'organització "valora positivament la reunió perquè ha servit per transmetre un missatge tranquil·litzador a les comunitats educatives, que s'han posat en contacte amb Escola Valenciana i han mostrat inquietud sobre qüestions que afecten l'ensenyament en valencià".

En un comunicat, Escola Valenciana també ha volgut deixar clar que continua exigint la derogació de la LOMCE, "una llei antidemocràtica, sectària, retrògrada, segregacionista, injusta, classista.., que no compta amb el suport de les comunitats educatives i, a més, afavoreix els centres concertats, manté els seus privilegis en detriment de l'ensenyament públic".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.239.180 missatges
  • 219.062 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat