Notícia

Prop de 1.200 balears milloraran el seu català aquest estiu

S'impartiran vuit cursos intensius i 35 tallers de conversa durant els mesos de juliol i agost

Aquest estiu, 1.119 persones resident a les Illes Balears participaran en els 61 cursos i tallers per millorar el seu català que ha organitzat la Conselleria de Cultura, Participació i Esport. 

A través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), s'impartiran vuit cursos intensius de català i 35 tallers de conversa durant els mesos de juliol i agost. 

Segons ha informat la Conselleria de Cultura i ha recollit el digital dBalears, els cursos i tallers, que ja van començar aquest dilluns a Palma, se centren en els nivells A1 i A2 de català. Els tallers de conversa, amb un total de 662 alumnes inscrits, acullen tots els nivells de català i s'imparteixen a Calvià, Ciutadella, Inca, Llucmajor, Manacor, Palma i Sant Josep de sa Talaia.

A part de tot això, s'oferiran 18 tallers més durant el mes de juliol que compten amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i Universitat. Aquestes activitats, destinades a joves nouvinguts, expliquen ja amb 264 inscrits i es duen a terme en els municipis d'Alcúdia, Andratx, Campos, Ciutadella, Felanitx, Inca, Maó, Palma, Porreres, sa Pobla, Santa Margalida i Sóller.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.550 missatges
  • 220.619 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat