Notícia

Més d'un centenar d'artistes s'uniran a Palma aquest cap de setmana en defensa de la llibertat d'expressió

L'espectacle 'Teatre per la Llibertat d'Expressió' va encetar els tres dies d'actes reivindicatius organitzats per l'associació Acallar

Més d'un centenar d'artistes s'uniran a Palma aquest cap de setmana en defensa de la llibertat d'expressió. Willy toledo, Biel Mesquida, Sílvia Siles, Sergi López, Gerard Quintana, Toni Albà o Lluís Soler són alguns dels creadors que actuaran en solidaritat amb els artistes encausats. El programa ha començat aquest divendres, amb la disciplina del teatre. Diumenge hi haurà un Concert per la Llibertat d'Expressió que se celebrarà al Palma Arena de Mallorca, i que reunirà fins a 40 grups de tot l'Estat com ara Antònia Font, Reincidentes, Berri Txarrak o Albert Pla. Tots els actes estan organitzats per l'associació Acallar.

El resultat final seran 18 actuacions curtes que conformaran un espectacle de 3 hores capitanejat per la sàtira i l'humor, el teatre social, la literatura, la música, el clown, la poesia, la glossa o la dansa.

El Palma Arena és l'espai que ha triat el col·lectiu Acallar per fer el seu primer esdeveniment, com a símbol de la lluita contra la corrupció a les Illes Balears. A més, el concert programa els rapers condemnats per les seves cançons Valtonyc, Pablo Hásel i Elgio (La Insurgencia).


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.551 missatges
  • 220.619 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat