Notícia

L’excap de premsa del Diplocat veu 'molt positiva' la decisió d’aturar la liquidació de l’ens

Martí Estruch: 'Portem mesos sense poder treballar, ara estem a l’atur, o sigui que ja no ens vindrà d’uns dies'

L’excap de premsa del Diplocat, Martí Estruch, creu que la decisió de la Generalitat d’aturar la liquidació de l’ens és “molt positiva”. En la mateixa línia que l’acord de govern d'aquest dimarts, Estruch defensa que “l’únic que té potestat per decidir el futur de l’entitat és el seu plenari, són les institucions que l’integren i no el govern espanyol”. Estruch qualifica la decisió de Madrid, possible gràcies a l’aplicació de l’article 155, de “política, arbitrària, i des del punt de vista jurídic, un nyap”. Pel que fa la restitució del consell de diplomàcia, Estruch prefereix no parlar de dates. “Els treballadors portem mesos sense poder treballar, ara estem a l’atur, o sigui que ja no ens vindrà d’uns dies”, assegura. El que importa, diu, es la voluntat política per tornar a posar en marxa l’ens; una voluntat que assegura que tant el president Quim Torra com el conseller d’afers exteriors Ernest Maragall han fet palesa.


Opina

Configuració
  • nemo 6.535 8 329 👍 2.061
    5 anys després...:

    -Mare, he trobat una foto a la xarxa i només reconec a un. Hem podries dir que eren i que feien els altres que ixe a la foto? Al President Puigdemont si que'l reconec...

    -Doncs mira Aitana, eixe que no te onyo, el pelat, era un vividor. Un polític que va viure dels diners dels catalans d'un parell d'anys com diuen els espanyols "a la bartola", viatjant i fent com que treballava. El de les ulleres era el cap de premsa, que si que treballava, en part per a donar a conéixer el poquet que es feia i en part per a tapar al mandrós del pelat. Un va estar un temps a la garxola, el president va estar a l'exili fins que Catalunya va assolir la independència i l'altre va acabar com comercial al diari Ara.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.254.594 missatges
  • 219.580 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat