Notícia

Un cicle d’actuacions teatrals encetarà els actes previs del Concert per la Llibertat d’Expressió a Palma

Pablo Hásel i KASE.O tanquen el cartell de diumenge al Palma Arena

Pablo Hásel i KASE.O són les darreres incorporacions al cartell que reunirà fins a 40 grups el proper 17 de juny al velòdrom cobert Palma Arena de Mallorca per Concert per la Llibertat d’Expressió. Com a novetat, la programació s’amplia a tot el cap de setmana amb una sessió d’actuacions teatrals divendres 15 de juny al Teatre del Mar de Palma, que se suma al ja anunciat concert de grups illencs dissabte al centre multidisciplinari i sala de concerts Sa Possessió.

Alex Brendemühl, Apol·lonia, Biel Mesquida, Clara Ingold, Diabeticas Aceleradas, Gerard Quintana & Oest de Franc, Laia Martínez, Llonovoy, Lluís Soler, Maria Antònia Oliver, Mateu Xurí, Pallasso Milu, Sergi Lopez, Sílvia Siles, Toni Albà, Tshock i Willy Toledo són els artistes confirmats al cicle teatral. Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 15 euros. El Concert per la Llibertat d'Expressió reunirà dalt de l'escenari els Antònia Font. 

Una 40 de grups illencs se sumen a l’acció per escalfar motors el dia abans del Concert per la Llibertat d’Expressió. Així, es reuniran a Mallorca grups d’estils de música diferents que van des del pop de Satellites passant per l’ska de Jés o la rumba de La Verada i el dub i el reagge de Jaume Mas o El Hermano Ele fins al punk de Guadaña o Trance.

A més d’aquestes incorporacions, conformen el cartell Bay City Killers, Calee Arias, Come Animal, DCO y Felipe Paravelum, Dezanatta, Dr. Zhaska y la banda del misterio, Dub Club, El Estado, El niño Alkalino, F/E/A, Fuck, Go Cactus, Grollers de sa Factoria, Haus Frauen, Konfusion Flamenca, L’Equilibriste, La Barraca Sound System, La Sekta, Lapsus, Mareselva, Más Vibes, Metacorc, Nolo, Orquidea, Pachamama, Radigal, Saïm, Som de Jungle, Sweet Poo Smell, The Quatermass, Totem, Wagwaan i Xarlee Green. 

L’entrada per als concerts de dissabte tindrà un preu de 10 euros a taquilla i 8 euros de venda anticipada.

Els actes seran la presentació oficial l’associació ACALLAR (Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística), col·lectiu format per artistes de Mallorca que neix arran del cas del cantant de rap mallorquí Valtonyc amb la intenció de de crear un moviment que doni suport a la llibertat d’expressió cultural i artística en totes les seves facetes.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.226.624 missatges
  • 218.633 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat