Notícia

L'advocat de Valtonyc demanarà la suspensió de la pena de presó a Estrasburg

El representant legal del raper explica que ho sol·licitarà aquest mateix dimecres si l'Audiència Nacional acusa rebut

L'advocat de Valtonyc demanarà la suspensió de la pena de tres anys i mig de presó dictada per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme, calúmnies, injúries greus a la Corona i amenaces no condicionals al Tribunal Europeu dels Drets humans d'Estrasburg.

Segons ha explicat a l'ACN el seu advocat, Juan Manuel Olarieta, encara no s'ha fet aquest aquesta petició ja que està pendent que l'Audiència Nacional acusi rebut que el raper mallorquí sol·licitarà la suspensió de la pena. Olarieta espera tenir el justificant aquest mateix dimecres, ja que ahir no va ser possible en ser dia festiu a Madrid. A partir d'aquí, té previst desplaçar-se immediatament a Estrasburg.

La setmana passada el Tribunal Constitucional (TC) va rebutjar el recurs d'empara presentat pel raper Valtonyc en considera que "no estava justificada la seva transcendència constitucional" i l'Audiència Nacional li va donar un termini de deu dies, que expira la setmana que ve, perquè ingressés en un centre penitenciari. Valtonyc ja va anunciar que no entraria a cap centre penitenciari "pel seu propi peu".

L'entorn de Valtonyc va denunciar fa uns dies que el raper serà el primer músic a l'Estat que entri a la presó únicament per les seves lletres i recorden que el 17 de juny a Mallorca hi haurà un concert solidari amb més de 40 grups de tot l'Estat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.682 missatges
  • 218.608 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat