Notícia

Faran una súper sardana al voltant de l'Estany de Banyoles en suport als presos polítics

Faran falta 6.000 persones i serà el 30 de juny

Entitats sobiranistes del Pla de l'Estany, amb el suport del Foment de la Sardana, han convocat per al pròxim 30 de juny la 'Sardana per la Llibertat'. Faran falta 6.000 persones per omplir els 25 trams repartits en els prop de 7.000 metres de perímetre.

Amb aquesta iniciativa, els impulsors volen "tenyir amb el color de la llibertat" aquest indret emblemàtic, denunciar la "involució democràtica" que es viu a l'estat espanyol i donar suport als presos. Els participants, que hauran de vestir de groc, es poden inscriure al web www.sardanaperlallibertat.cat a partir d'avui.

L'acte serà a les vuit del vespre, coincidint amb l'Aplec de la Sardana. El tram central comptarà amb familiars dels presos. Els assistents ballaran 'Vent d'octubre', composada per a l'ocasió per Paco Viciana amb lletra de Josep Navarro Santaeulàlia, i 'Somni' de Manel Saderra. Els assistents, hauran de dur un transistor per sintonitzar amb Ràdio Banyoles.


Opina

Configuració
 • Jaume_I 15.277 10 126 👍 7.617
  I que no es descuidin els lliris. som un poble malalt
 • Cadernera 91 3 👍 79
  Pixen fora de test totalment, hi ha activitats més importants per construir república i demanar la llibertat dels presos polítics (i no només dels nostres, sinó dels joves d'Altsasu, els titellaires de Madrid, els presos etarres escampats per tot el territori...).  Que jo sàpiga, ells encara no han fet "manifestacions" d'aquest estil, potser que n'aprenguem una mica i deixem de creure'ns el melic del món.
 • peix_menut 1.727 6 919 👍 432
  És tranquil·litzador saber que, ara que l'ANC ja no se dedica a fer grans mosaics humans, qualcú ha pres el relleu. Sens dubte, això ens farà independents.
   
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.225.681 missatges
 • 218.608 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat