Notícia

Madrenas demanarà una nova sanció a l'Exèrcit per tornar a exhibir 'elements bèl·lics' durant l'Expojove

L'alcaldessa de Girona assegura que cal ser 'contundent' davant la manca de rigor de les forces armades

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, proposarà que s'imposi una nova sanció a l'Exèrcit per tornar a exhibir "elements bèl·lics" durant l'Expojove d'aquest 2018. I més tenint en compte que el jutjat havia permès que les forces armades tinguessin estand al saló, però advertint-los explícitament que mantenia el veto a l'uniforme militar ja que contravenia el codi ètic de la Fira.

Per a l'alcaldessa, el fet que s'exhibissin dibuixos on apareixia un soldat armat (cosa que xoca frontalment amb les normes del certamen) deixa clar que l'Exèrcit va actuar de manera "poc rigorosa", ja que a més la imatge es va tapar i destapar.

"Sabien les tensions que hi havia, i tot i això van tornar a exhibir elements bèl·lics; en aquest sentit, cal que actuem amb contundència i per això proposaré al Patronat de Fira de Girona que es procedeixi a sancionar", ha subratllat Marta Madrenas. 

L'Ajuntament de Girona no vol deixar passar que l'Exèrcit exhibís dibuixos on es veia un soldat armat durant el saló de formació Expojove. Tot i que les forces armades van enviar personal civil a l'estand, a banda i banda del mostrador hi havia visibles les dues imatges de la polèmica. 

 

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.377 missatges
  • 219.462 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat