Notícia

Elx acull la XXVI trobada d'escoles en valencià del Baix Vinalopó i del Baix Segura

El Tempir és l’entitat amfitriona i organitzadora de l’aplec d'aquest any

Elx acollirà la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià del Baix Vinalopó i Baix Segura, que tindrà lloc el pròxim 22 d’abril al parc municipal de la ciutat. Enguany, El Tempir és l’entitat amfitriona i organitzadora de l’aplec per l’ensenyament en valencià, que començarà a dos quarts de 10 del matí amb tota una sèrie de tallers preparats per a l’ocasió per escoles i instituts de les dues comarques. A més, el grup Pessigolla començarà a animar la jornada amb jocs d’animació per els més petits.

Més tard, a les tres quarts d'una del migdia tindrà lloc els parlaments de les autoritats i lliurament de recordatoris als centres educatius participants a la rotonda del parc. En aquesta ocasió s’ha volgut comptar amb l’IVAS Centre Ocupacional d’Altabix, que ha elaborat uns magnífics recordatoris de la trobada per a tots els centres educatius i les entitats públiques i privades que han col·laborat i han donat suport a l’organització a la trobada.

Amb tot, l’animació arribarà al seu màxim punt amb l’actuació de Dani Miquel a un quart menys cinc de dues a la rotonda del parc. Presentarà el seu darrer disc De por. I tot sense oblidar que les persones assistents podran acudir a les tradicionals parades de les editorials on es podran adquirir les darreres novetats literàries i discogràfiques per als més menuts de la casa però també per als més grans.

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.376 missatges
  • 219.462 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat