Notícia

Torna el concurs de Sant Jordi de l’Optimot, que aquest any està dedicat a Pompeu Fabra

El dia 20 d’abril s’anunciaran els guanyadors i el primer classificat s’endurà una tauleta

L’Optimot llança a Twitter, des del 4 fins al 17 d’abril, la tercera edició del concurs de Sant Jordi amb el lema "Per Sant Jordi, clava-la amb l’Optimot!", que enguany s’afegeix a la commemoració de la figura i l’obra de Pompeu Fabra en l’any de la celebració dels 150 anys del seu naixement i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

El concurs proposa als seguidors de l’@Optimotcat que enviïn una història breu, com a màxim de 280 caràcters, inspirada en la vida o l’obra del Mestre. A més, els microrelats han de contenir el nom de Fabra o algun derivat del seu cognom correctament format, com ara fabriàprefabrià, postfabrià, etc.

Per optar als premis és imprescindible ser seguidor del compte @Optimotcat i també @AnyFabra. A més, cal que el tuit sigui lingüísticament correcte i que tingui l’etiqueta #StJordiÒptim. També es valorarà la inclusió de novetats normatives. Per il·lustrar la història, d’altra banda, es pot incloure en la piulada una imatge o un GIF.

Des del compte @Optimotcat es repiularan els microrelats que s’hagin publicat entre el 4 i el 17 d’abril i que compleixin els requisits. Es valorarà que la història basada en la vida i l’obra de Pompeu Fabra quedi ben contextualitzada dins el microrelat i que el text estigui escrit correctament, però també que sigui creatiu, original i inèdit. S’hi pot participar amb tantes piulades com es vulgui, però cada participant només pot optar a un premi.

El dia 20 d’abril s’anunciaran els guanyadors. El primer classificat s’endurà una tauleta; els tres primers classificats guanyaran una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun, i els deu primers classificats rebran inscripcions per a dues persones a la Ruta Pompeu Fabra.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.226 missatges
  • 220.680 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat