Publicitat

Notícia

Dones gironines amb alts càrrecs alerten d'un 'retrocés' en els darrers anys en l'equiparació amb els homes

L'alcaldessa de Girona, la directora de l'Escola Politècnica o la directora dels Museus Dalí afirmen que cal recuperar 'espai' i visibilitat

Pla general de la directora de l'Escola Politècnica Superior de la UdG, Maria Àngels Pelach, aquest 6 de març del 2017
Pla general de la directora de l'Escola Politècnica Superior de la UdG, Maria Àngels Pelach, aquest 6 de març del 2017

Diverses dones que ocupen càrrecs de responsabilitat a les comarques gironines veuen un cert "retrocés" en els darrers anys en l'equiparació amb els homes.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la directora de l'Escola Politècnica, Maria Àngels Pèlach, la presidenta de l'Associació d'Empresàries Gironines, Mª Rosa Agustí i la directora dels Museus Dalí, Montse Aguer, han assegurat a l'ACN que encara queda "molta feina per fer" en aquest àmbit i que cal que les dones recuperin "espai" i visibilitat.

La majoria assegura no haver-se sentit discriminada pel fet de ser dona però algunes d'elles admeten que han viscut situacions en les quals s'han sentit incòmodes o han hagut "d'imposar-se" per evitar ser menystingudes. Malgrat això, creuen que els càrrecs de responsabilitat que ocupen han de servir de plataforma per intentar canviar aquesta situació. Entre les principals "lluites" pendents, apunten a la violència masclista, l'equiparació salarial i el tractament de les dones com a "objectes".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.205.605 missatges
  • 217.890 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat