Notícia

Els lletrats del Parlament estudiaran si com a institució es pot demanar que Sànchez assisteixi al ple d'investidura

La cambra no admet a tràmit la petició de comissió d'investigació sobre l''espionatge polític' de Cs per qüestions formals

La Mesa ha demanat als lletrats del Parlament que estudiïn si com a institució pot demanar que el candidat a la investidura, Jordi Sànchez, pugui sortir de presó el proper dilluns 12 de març i assistir al plenari, segons han explicat fonts parlamentàries. Les mateixes fonts han indicat que la petició que es voldria fer aniria en la línia de la que aquest dimarts ha fet la defensa del Sànchez, que ha presentat dos escrits davant el Tribunal Suprem i el Constitucional demanant que sigui alliberat o bé que se li permeti sortir de la presó per assistir a la investidura. D'altra banda, no s'ha admès a tràmit la petició de comissió d'investigació de Ciutadans sobre l'"espionatge polític" en considerar que no estava prou argumentat l'objecte de la mateixa i les condicions bàsiques del pla de treball. Així, la formació taronja haurà de tornar a presentar la sol·licitud més argumentada, tal i com es va concretar en el reglament resultant després de la darrera reforma.

D'altra banda, alguns dels portaveus han expressat el seu malestar per haver-se assabentat de la data del ple d'investidura primer a través de la notícia sobre els escrits de la defensa de Sánchez registrats i més tard perquè ho ha publicat la web.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.308 missatges
  • 217.995 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat