Notícia

La ràdio pública valenciana comença a emetre butlletins informatius

Els nous mitjans recuperen els serveis d'informació entre les 7 del matí i les 11 de la nit

La nova ràdio pública valenciana, À Punt, ha començat aquest dilluns a emetre butlletins informatius horaris amb informació centrada en la realitat del territori i notícies de la resta de l'estat espanyol i el món.

La notícia sobre les explicacions que ha demanat l'oposició a l'Ajuntament d'Alacant per la ubicació d'un micròfon a la regidoria d'Urbanisme ha estat la primera informació que ha obert el butlletí de les 07:00 hores d'aquest dilluns, iniciat amb un: "Bon dia. És dilluns 5 de març del 2018. Benvingudes i benvinguts als informatius d'À Punt".

La sol·licitud de l'Associació de Juristes Valencians perquè es recuperi el dret civil, les morts de ciclistes a les carreteres valencianes durant 2017, les eleccions italianes o els Oscar han centrat l'actualitat del primer butlletí, que s'ha tancat amb informació de servei sobre el trànsit i la meteorologia.

Els informatius arriben tres mesos després de l'inici de les emissions radiofòniques, fins el moment integrades per una programació setmanal de 28 hores, amb 10 programes. En paral·lel a la ràdio aquest mateix dilluns també s'han començat a publicar notícies al web d' À Punt Mèdia i al compte de twitter d' À Punt notícies. 

Gairebé quatre anys i mig després que l'anterior govern de la Generalitat Valenciana decidís tancar Ràdio televisió valenciana (RTVV), els nous mitjans públics recuperen els serveis informatius radiofònics amb butlletins horaris de dilluns a divendres des de les set del matí fins a les onze de la nit.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.480 missatges
  • 218.002 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat