Notícia

La ràdio pública valenciana d'A Punt' començarà a emetre butlletins horaris el pròxim dilluns a les set del matí

Servei públic, informació general, esport, temps i trànsit centraran una actualitat que abastarà també cultura, societat, economia, successos, política, tribunals, medi ambient o espectacles

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha informat aquest dimecres que la ràdio d' 'À Punt' començarà a a emetre butlletins informatius horaris el dilluns 5 de març a les 7 del matí. A través d'una nota de premsa, la CVMC ha informat que cada dia, de dilluns a divendres i des de les 7 del matí fins a les 11 de la nit, "els valencians i les valencianes rebran informació general i de servei públic cada hora en punt". Els caps de setmana els informatius començaran a les 8 del matí. La Corporació ha afegit que els informatius se centraran especialment en la realitat valenciana però també informaran de les notícies de la resta de l'estat espanyol i del món "per tal que l’audiència tingui una visió completa de l’actualitat".

El servei públic, la informació general, l’esport, l’oratge i el trànsit centraran una actualitat que abastarà tots els àmbits informatius com ara la cultura, la societat, l’economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient o els espectacles. 

La CVMC ha exposat que els serveis informatius d’'À Punt' "volen ser un referent per a la societat valenciana, un espai on trobar tots els temes i totes les seccions de l’actualitat, que reculli la diversitat i la pluralitat social, que vertebri el territori i el lloc on acudir per a saber tot el que passa al territori valencià"

La ràdio pública valenciana es troba en funcionament des del passat 11 de desembre amb una programació de 28 hores setmanals, integrada per 10 programes. La música i la repetició dels espais radiofònics emesos omplen la resta d'hores d'una programació que va recuperar la veu quatre anys després de l'apagada de RTVV. 

La CVMC prepara una programació especial per a Falles, tant en el web i com la ràdio. El portal Àpunt Mèdia va oferir el passat diumenge la retransmissió de la 'Crida' de les Falles per 'streaming' i també té previst oferir els espectacles pirotècnics de les 'mascletades' i la 'Cremà' de la falla municipal. La ràdio farà una programació especial, que també tindrà repercussió a les xarxes socials. Les festes de la Magdalena de Castelló també tindran un tractament especial en el web d’À Punt Mèdia.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.329 missatges
  • 217.997 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat