Notícia

Tretze detinguts en el desallotjament del TSJC passen a disposició judicial

Un centenar de persones es concentren davant de la Ciutat de la Justícia per reclamar el seu alliberament

Tretze dels detinguts el divendres passat per encadenar-se davant la porta principal del TSJC estan sent traslladats aquest dissabte al matí a la Ciutat de la Justícia per passar a disposició judicial. Els arrestats han passat aquesta nit a la comissaria de les Corts, on han estat recolzats per una trentena de persones que han dormit a l'exterior, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

A hores d'ara, un centenar de persones estan aplegades a les portes de la Ciutat de la Justícia per reclamar l'alliberament de les tretze persones detingudes. Els Mossos van detenir 14 dels encadenats a la seu judicial, però un d'ells, menor d'edat, va ser posat en llibertat divendres al vespre.

Davant d'aquesta situació, els Comitès de Defensa de la República (CDR) han organitzat un esmorzar popular aquest matí davant la comissaria de les Corts. A continuació, el concentrats han iniciat una marxa fins a la Ciutat de la Justícia, on han arribat al voltant de les 10 del matí i esperen quedar-s'hi fins que deixin en llibertat els detinguts.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.514 missatges
  • 218.003 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat