Publicitat

Notícia

La nova ràdio pública valenciana començarà a emetre butlletins horaris la primera setmana de març

La CVMC prepara una programació especial per a les Falles i les festes de la Magdalena de Castelló

La directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) Empar Marco ha anunciat que la primera setmana de març s'iniciaran les emissions des primers butlletins horaris de la ràdio, en funcionament des del 11 de setembre amb una programació de 28 hores setmanals.

A través d'una nota de premsa, la CVMC ha informat que hi ha periodistes treballant en números zero alhora que fan cursos de formació i que s'està preparant una programació especial per a Falles, tant en el web i com la ràdio. El portal Àpunt Mèdia oferirà la 'Crida' de les Falles per 'streaming' i també els espectacles pirotècnics de les 'mascletades' i la 'Cremà' de la falla municipal.

La ràdio farà una programació especial, que també tindrà repercussió a les xarxes socials. Les festes de la Magdalena de Castelló també tindran un tractament especial en el web d’À Punt Mèdia, ha informat la directora general de la CVMC.

Així mateix, s'ha informat que aquest cap de setmana el programa concurs de ràdio 'Rosquilletres', que s’emet els dissabtes i els diumenges de matí per la ràdio d’À Punt, farà una exhibició de cara al públic en el marc de la fira 'Comic Con' a València. En la mateixa fira es presentarà el número especial de la revista infantil Camacuc dedicat als mitjans públics.

La directora general ha informat el Consell Rector que pel que fa a la renovació de les instal•lacions, s’està avançant en la integració dels diferents sistemes tecnològics com ara el de producció, el de gestió de l’arxiu audiovisual i el de la multicontinuïtat. Sobre els rodatges de continguts per a la televisió, Marco ha informat que continuen a bon ritme, alguns en marxa i altres estan a punt de començar.

D’altra banda, el Consell Rector ha mostrat preocupació per les condicions en què es troba la xarxa de repetidors d'RTVV, el manteniment de la qual du a terme EIGE i sobre la qual la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació no té competències. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.205.109 missatges
  • 217.878 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat