Publicitat

Notícia

El PP valencià mobilitza alcaldes i portaveus per 'frenar l'adoctrinament a les aules'

Els populars consideren que la política educativa de la Generalitat Valenciana intenta crear 'un sentiment de menyspreu al castellà'

El PP ha iniciat una campanya de mobilització d'alcaldes, portaveus i responsables d'Educació a la demarcació de València "per a frenar les intencions del govern valencià d'implantar el nacionalisme lingüístic". Segons que ha comunicat la formació a través d'una nota de premsa, l'acord s'ha produït durant una reunió mantinguda entre la secretària d'Educació del PP valencià, Beatriz Gascó i la vicesecretària i representant de la gestora del PP a València, María José Català, amb més mig centenar de membres del partit en els diferents municipis de la demarcació, en una estratègia que el partit seguirà també a Castelló i Alacant.

Els populars consideren greu que el PSPV-PSOE no hagi defensat "el compliment de la llei a Catalunya", perquè l'aplicació de l'article 155 "només pretén que es compleixi la legalitat i que es retorni a les famílies el dret a decidir l'educació que volen per als seus fills".

Durant la reunió han explicat que aquesta iniciativa pretén "acabar amb la imposició lingüística a les aules ja que sota aquest pretext s'intenta crear entre els joves i la societat valenciana un sentiment de menyspreu al castellà".

Així mateix, han assenyalat que la nova llei valenciana no representa el sentir de la comunitat educativa i "els margina. No és lliure, voluntària ni oberta perquè només representa una minoria nacionalista davant l'alarmant seguidisme del PSPV. Estem en contra de l'engany a la gent i de l'adoctrinament catalanista ".
 


Opina

Configuració
 • Eimeric 7.892 12 271 👍 1.722
  Aquesta mena de campanyes les hauriem de fer nosaltres.

  No pot ser que haguem d'estar sempre sense fer res i esperant quina és la pròxima barbaritat o paranoia del govern espanyol.
 • EmulatorQ Usuari sumador 62.120 15 6 👍 17.056
  L'únic recurs que té el PP: atiar l'anticatalanisme. Quina mandra de personatges.
 • Picany 7.302 10 293 👍 1.855
  Quina porqueria de gent! Com si no en tinguessin prou d'imposar contra el català! No volen que el català respiri ni es vitalitzi.

  porqueria 


  f. [LC] Brutícia . Tenien les habitacions plenes de porqueria. 
  f. [LC] Acció pròpia de porcs. 
  f. [LC] Porcada 
  f. [LC] Cosa de poc valor, de no res. Molta aparença, aquests rellotges, però són una porqueria, no van gens bé.
 • v.ramoneda 533 9
  Avui fa 37 anys que Pérez de los Cobos es va presentar uniformat a la Guardia Civil per defensar el cop d'Estat #23F. Just el dia que es fa públic que l'ascendiran de Coronel a General.

  Camps, també imputat per la visita del Papa l'any 2006. En la causa s’investiga també a Cotino i altres antics dirigents del PP.

  Tenir un govern que es una organització criminal si que està permès a espanya? https://www.google.ad/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=pp+organizacion+criminal+juez

  Els del 155, na fent!
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.205.603 missatges
 • 217.890 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat