Publicitat

Notícia

Més de 12.300 persones signen una petició perquè Consum mantingui l'etiquetatge en català

La iniciativa, iniciada a través de la plataforma Change.org, es va posar en marxa divendres per 'la no discriminació lingüística'

En menys de 24 hores, més de 12.300 persones han signat una petició, iniciada a través de la plataforma Change.org, perquè la cooperativa valenciana de supermercats Consum mantingui l'etiquetatge en català. La iniciativa es va posar en marxa divendres per "la no discriminació lingüística". "Volem que es continue usant el valencià en tots els productes venuts a estos supermercats", es pot llegir a la petició. La cooperativa va anunciar divendres que havia decidit deixar d'etiquetar els seus productes en català després de testar la decisió entre els seus socis-clients i amb la finalitat de millorar la llegibilitat dels seus productes.

La decisió ha provocat crítiques a les xarxes socials, davant les quals Consum ha respost als comentaris assenyalant que es troba present a sis comunitats autònomes i que compta amb més de 700 supermercats i que com a cooperativa valenciana aposta des del seu inici pel plurilingüisme, tant en l'atenció al client com als seus suports, retolació, megafonia, papereria, correu electrònic i espais digitals.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.205.608 missatges
  • 217.890 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat