Notícia

Albiol impugnarà la proposta de resolució que restitueixi Puigdemont

El popular qualifica la iniciativa de 'broma', 'acudit' i 'ocurrència' dels independentistes

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha rebutjat aquest dijous que els independentistes presentin i aprovin al ple una proposta de resolució que demani la restitució política de Carles Puigdemont.

En declaracions als passadissos de la cambra catalana, el popular ha advertit que el seu partit “no permetrà que Puigdemont ni cap dels seus companys portin endavant una iniciativa que pugui entendres com suplantar la representativitat del Parlament” i ha anunciat que impugnaran la proposta de resolució si es presenta. “Evidentment, ho farem”, ha dit, tot afegint que “no s’acceptarà cap tipus de bromes d’aquestes característiques”.

“Catalunya no està per a bromes, per a seguir en la deriva dels darrers sis mesos; i davant qualsevol intent que sigui donar a entendre una legalitat inexistent a Catalunya en quests moments, duríem a terme les accions corresponents, perquè ja està bé la broma”, ha sentenciat.

En aquest sentit, García Albiol ha considerat que una proposta de resolució com la que s’està ultimant seria “un acudit, una ocurrència més dels partits independentistes”. “El que està clar és que la immensa majoria de catalans no volem més actes simbòlics que només pretenen trencar la legalitat i la convivència a Catalunya”, ha assegurat, tot concloent que coses com aquesta demostren “fins a quin punt la deriva catalana està en un punt absolutament decadent”


Opina

Configuració
 • Friheden 11.044 4 190 👍 5.579
  La “cheerleader” de les forces d’ocupació , Albiol, sí que és una broma , un acudit i una ocurrència de sí mateix.Que calli el gos llardós d’una vegada !!!!
 • Turanga_Leela 30.322 7 30 👍 8.091
  Albiol, torna la pasta.
 • Guillem Uàl·laç 1.240 13 👍 125

  ENS DESACTVEN I ENS PARALITZEN A COPS DE PEDRA. Cada dia ens apedreguen, cada dia, cada dia, cada dia…
  Però el Poble estem disposats a respondre’ls, ho volem fer de forma organitzada, per això encara no hem respost. Excepte el PRIMER D’OCTUBRE, que fou la derrota i la humiliació més gran rebuda per totes les institucions hispano-borbòniques DES DE 1898.
  Per això l’actitud del PRIMER D’OCTUBRE ens marca el camí.
  La foto actual és la de TOT UN POBLE a dalt del mur de Berlín, amb una cama que ja penja de l’altra banda del mur i l’altra fermament recolzada per a fer el salt inevitable i definitiu. Un salt que hem de fer alhora.
  Doncs això, RESPOSTA ORGANITZADA. Per tant als 3 partits i a les institucions catalanes no volem cap persona vacil·lant car necessitem només representants que SÍ que s’hi posin d’acord i que SÍ que ens donin instruccions clares i concretes. El Poble només volem saber QUÈ HEM DE FER, QUI, ON, QUAN I COM. Si no ho fem així seguirà passant el que passa ara, és a dir, que cada dia ja ens hauran consumat 15 o 20 PUTADES ABANS DE LLEVAR-NOS.
  SOM-HI!

 • Mafan 989 1 👍 958
  Ei Albiol!!!!

  Colegaaaaaaa!!

  On estan els teus escons??? Qui t'els ha press???

  Que tal va pel grup mixt?  PRINGAAAAAAATTT


Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.237.623 missatges
 • 219.006 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat