Notícia

Parlem augmenta un 45% el nombre de clients des de l'1-O

L'operadora de telecomunicacions catalana convida els seus clients a fer-se accionistes de la companyia

L'operadora de telecomunicacions catalana Parlem ha augmentat un 45% el nombre de clients des de l'1-O. "L'últim trimestre de l'any vam incrementar molt el nombre de clients respecte els que portàvem acumulats els dos anys i mig anteriors", ha explicat el fundador i conseller delegat de Parlem, Ernest Pérez-Mas, en una entrevista amb l'ACN.

Pérez-Mas ha reconegut que "el procés polític de Catalunya" ha fet guanyar "notorietat" a l'operadora, que aquest gener ha fet tres anys que està operant. "Observem moviments a les xarxes socials en què la gent demana consum de proximitat, i fan propostes per substituir companyies de fora per companyies d'aquí, com la nostra", ha afirmat el fundador de Parlem, que ha matisat que l'increment de clients també s'explica per "la competitivitat del producte i la bona atenció al client" de l'operadora.

D'altra banda, la companyia ha iniciat durant el gener de 2018 una ampliació de capital que per primer cop va dirigida als seus clients amb la intenció de recaptar entre 150.000 i 210.000 euros, la qual cosa representa prop del 2% del capital de la companyia. Parlem els ofereix la possibilitat de convertir-se en accionistes de l'empresa amb participacions mínimes de 1.000 euros.

Per ara s'hi han interessat 170 clients dels quals 40 ja han fet la seva aportació, i que entre totes sumen prop de 100.000 euros. Com a contraprestació, se'ls farà un descompte del 15% en qualsevol tarifa, mentre siguin accionistes de Parlem. Pérez-Mas ha assegurat que amb l'operació volen "fer una companyia popular que sigui del major nombre possible de persones" perquè se sentin vinculades al projecte.

"Volem cobrir tot Catalunya de la manera més ràpida possible i esdevenir l'operador de telecomunicacions gran i referent del país; la millor manera de fer-ho és amb clients satisfets que siguin accionistes i puguin escampar la seva experiència entre els seus amics i familiars", ha argumentat.


Opina

Configuració
 • tindal 8.061 11 265 👍 133
  Les empreses d'intermediació haurien de ser en català.
 • Picany 7.361 11 291 👍 1.932

  Han de millorar el català. Dedicat a les operadores de Parlem...

  Una llengua senzilla però rica
   

  Ara que diu això, a vostè li agrada un registre proper a la llengua parlada, oi? 
  –Sí, proper a la llengua parlada, però sense caure en els extrems del que en diuen el light, que representa el perill de desplomar-la, de perdre-li una gran part del seu vocabulari. La gent ha de pensar que paraules que a nosaltres, els barcelonins, ens semblen estranyes per als de Lleida o per als de Tortosa són corrents. Voler fer un català, que no és que sigui light, sinó que sols és barceloní, em sembla molt trist, perquè la llengua és molt més rica. Llavors sí que tindrien raó els valencians que diuen que ells no parlen català. I això és absurd. Ara estem despullant el català de coses bàsiques, quan si no ho entenen els d'una part de Catalunya, doncs és igual perquè ja ho entendran els de l'altra. [...] Trobo absurd voler-ho reduir. Ara, de fer el contrari, buscar una llengua envitricollada, que porti cotilla i no pugui ni moure el cap, doncs tampoc! Un escriptor ha de saber el registre que necessita: és una cosa de nas, d'instint. 
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.239.477 missatges
 • 219.073 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat