Notícia

Les Illes tenen un record per a l'autor de 'Nosaltres, els valencians'

Can Alcover serà l'emplaçament de la 'Setmana d'homenatge a Joan Fuster'

25 anys després de la seva mort, Joan Fuster torna a les Illes per la porta gran. I ho farà de la mà de l'Obra Cultural Balear, que ha organitzat el que ha anomemenat 'Setmana d'homenatge a Joan Fuster'. Una programació que recordarà l'autor de 'Nosaltres, els valencians' com un dels més influents del panorama dels Països Catalans. 

Serà la setmana vinent, de l'1 al 7 de febrer, quan el poeta sigui el protagonista de dues actvitats que tindran lloc al centre cultural de Can Alcover. La primera d'elles serà una xerrada anirà a càrrec de l'escriptor Salvador Vendrell i versarà sobre el passat, el present i el futur del valencià. Serà el dia 1 a les 8 del vespre.

La segona serà la presentació del llibre 'Nosaltres, les fusterianes', que coordinaran algunes de les mallorquines que han participat en l'edició d'aquesta obra. 

Joan Fuster va néixer l'any 1922 a Sueca, València. És a dir que, malgrat "per reivindicar Joan Fuster no cal tenir cap data rodona" com resa el llibre, en 4, els Països Catalans podran recordar-lo perquè es compliran cent anys del seu naixement. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.224.347 missatges
  • 218.559 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat