Notícia

Una eivissenca al·lega que no entén el català per evitar que li enderroquin una mansió il·legal 

La dona s'escuda en l'idioma per a què no tirin a terra el seu habitatge milionari

Una eivissenca al·lega que no entén el català per evitar que li enderroquin una mansió il·legal. Segons informa el digital illenc DBalears, aquesta és l'últim cas de discriminació lingüística amb què s'ha trobat el magistrat del Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Palma. 

Aquest és el cas de Francisca Sánchez Ordóñez, més coneguda com Paquita Marsans, que ha aconseguit evitar que li tirin a terra la mansió il·legal que té a la zona d'Es Cubells, a Eivissa, dient que desconeix el català. I, per ara, li ha funcionat. I és que l'al·legació de la defensa va tenir resposta i el Jutjat va ordenar una traducció de la sentència, però el nou text encara no ha arribat.

Per la seva banda, l'Ajuntament d'Es Cubells ha lamentat la manca d'un traductor i ha criticat que tots els afectats coneixen l'idioma. De fet, Àngel Lluís Guerrero (PSOE), regidor d’urbanisme de Sant Josep (Eivissa) va ser explícit quan va dir que "no és xinès ni japonès", sinó català, "la llengua vehicular d’aquesta Comunitat Autònoma". Per a més inri, Guerrero ha assegurat que els advocats de Francisca Sánchez Ordóñez són catalanoparlants. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.170 missatges
  • 218.591 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat