Notícia

Armengol i Ximo Puig anuncien una trobada multilateral sobre turisme

La cimera reclamarà posarà en comú la situació del sector i la necessitat de més inversions per part del govern espanyol

La presidenta del Govern de les Illes Balears Francina Armengol i el president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig convocaran una trobada multilateral a Palma de Mallorca juntament amb les comunitats autònomes de l'estat espanyol més turístiques al llarg d'aquest 2018. L'anunci es va fer aquest dimarts en el marc de la fira de turisme Fitur durant la reunió entre tots dos cap de govern.

Puig ha remarcat la necessitat de plantejar accions conjuntes per reclamar accions "més proactives" del govern espanyol en un moment on el turisme és un eix important de l'economia i per aprofitar aquesta situació per millorar la qualitat, els salaris, la formació i la sostenibilitat.

Així mateix, ha recordat que Rajoy "ha incomplert" el compromís d'aprovar un nou sistema de finançament abans del 2018 i que "cal desembussar la situació perquè ja no es pot posar Catalunya com excusa". 

Per la seva part, Francina Armengol ha remarcat que el govern espanyol "ha deixat d'invertir en turisme" i ha abandonat polítiques que va impulsar l'executiu de Zapatero. Al respecte ha incidit que la reunió a Palma servirà per elaborar estratègies conjuntes i solucions des de diferents punts de vista. La presidenta ha assenyalat que les Illes Balears treballen des de la perspectiva del turisme com a motor econòmic del territori, lligat a la qualitat i la sostenibilitat. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.238.974 missatges
  • 219.055 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat