Notícia

La Guàrdia Civil escorcolla Unipost per l'1-O i deté el director general de l'empresa

També han fet dues entrades a la seu social i en un domicili particular

La Guàrdia Civil ha tornat a escorcollar aquest dijous al matí la seu d'Unipost a l'Hospitalet de Llobregat per ordre del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona, que investiga els preparatius del referèndum de l'1 d'octubre. Segons informa 'El Mundo', el cos policial ja hauria detingut al director general de l'empresa, Pablo Raventós.

Els agents s'han personat a les instal·lacions de l'empresa, situada al carrer Pablo Iglesias número 16, al voltant de les vuit del matí. També han registren la seu social de l'empresa, al carrer Mallorca de Barcelona, i un domicili particular. Els membres del cos armat tracten de localitzar els pagaments que es van fer per a l'enviament de cartes d'acord amb el cens electoral.

De fet, no és la primera vegada que la Guàrdia Civil registra l'empresa. El passat 19 de setembre, pocs dies abans del referèndum de l'1-O, va intervenir 45.000 notificacions per a les meses electorals a la seu de la firma, a Terrassa, i en d'altres delegacions de la companyia a Manresa, Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

Aleshores, el Ministeri d'Interior va assegurar que el nombre de certificats de notificació requisats "podria suposar el 80% de les comunicacions necessàries per cobrir les meses electorals". Els certificats de notificació estaven tancats, disposats per ciutats i poblacions.

Recordem que el titular del Jutjat d'Instrucció número 13, Juan Antonio Ramírez Sunyer, és el mateix que va ordenar els registres del Departament d'Economia i Hisenda, el passat 20 de setembre, i que es va allargar durant hores.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.523 missatges
  • 220.702 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat