Notícia

Un adhesiu diferenciarà les botigues de les Balears que venguin joguines en català

La Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes s'alien per fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit lúdic

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports entregarà un adhesiu als comerços de les Illes Balears que venguin joguines en català. L'acció forma part de la campanya 'I tu, jugues en català?' que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya i al qual el Govern de les Illes s'hi ha a adherit amb l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit lúdic.

"El joc és molt important en el desenvolupament de la persona: permet que capacitats com ara la creativitat, la memòria o l'atenció progressin perquè, a través del joc aprenem a prendre decisions, relacionem experiències prèvies amb d'altres de noves i compartim temps amb familiars i amics", expliquen des de l'organització. 

La presentació de la iniciativa ha anat a càrrec de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i de la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà. Han explicat que l'inici de la campanya s'ha fet coincidir amb les festes de Nadal malgrat no s'acabarà a principis d'any, sinó que tindrà una durada limitada. Es plantegen, de fet, com a objectiu arribar al centenar de comerços adherits a les Balears.

Les enganxines es facilitaran als establiments, que no hauran d'assumir cap cost. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.224.707 missatges
  • 218.574 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat