Notícia

Els socis culés tiren pel dret i creen el CDR del Barça

Els impulsors insten el club, l'entitat i els seus directius a 'no amagar-se darrere xantatges' i 'contractes mercantils'

Diferents socis del F.C.Barcelona han creat un Comitè de Defensa de la República (CDR). En un comunicat publicat aquest dilluns, els impulsors expliquen que "des dels seus orígens el Barça i els seus associats han viscut plenament integrats i compromesos amb l'esdevenir del país, amb tots els seus anhels, lluites i esperances". 

Per aquests motius, els organitzadors creuen que "això obliga el club, l'entitat i els seus directius a no amagar-se darrere xantatges impropis de sistemes democràtics o de contractes mercantils que desposseeixen el futbol i els seus clubs de la seva ànima esportiva i social". 

Finalment, en el comunicat també es recorda tota la repressió que ha patit el club per part de l'estat. Per exemple, que la Dictadura de Primo de Rivera clausurà el camp de Les Corts per haver xiulat l'himne espanyol en un partit amistós, que les tropes franquistes van afusellar el President Josep Sunyol l'any 1936 i que durant el franquisme el F.C.Barcelona "era la llibertat negada, era el poble negat, era la bandera negada". 

D'aquesta manera, el CDR del Barça convida a qualsevol grup, penya, plataforma, soci, de dins del club o de l'entorn del club que sumi el suport i les idees necessàries per enfortir aquest CDR.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.222.551 missatges
  • 218.506 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat