Publicitat

Notícia

El govern espanyol encara no ha fet els pagaments a les entitats socials

Col•lectius com el Banc dels Aliments, el Casal dels Infants del Raval o la Fundació Arrels estan a l'espera de rebre les subvencions

L'Ajuntament de Barcelona ha acordat aquest dilluns reclamar al govern espanyol que desbloquegi els pagaments pendents a les entitats socials, que estan paralitzats arran de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

La Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports ha donat suport a dues proposicions presentades pel Grup Demòcrata i ERC que insten l'estat espanyol a pagar unes subvencions que sumen 10 milions d'euros i que afecten, per exemple, a entitats com el Banc dels Aliments, el Casal dels Infants del Raval o la Fundació Arrels.

La proposta ha rebut el suport dels grups impulsors, de Barcelona en Comú i de la CUP. Al seu torn, el PSC s'ha abstingut, mentre que Ciutadans i PP hi ha votat en contra. Aquests tres grups han rebutjat que les dificultats econòmiques de les entitats socials es derivin exclusivament de la intervenció dels comptes feta per l'estat espanyol i han acusat la Generalitat d'haver-se despreocupat dels pagaments de les subvencions des del gener.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.206.024 missatges
  • 217.902 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat