Publicitat

Notícia

Lliures no es presentarà a les eleccions del 21-D

El partit continuarà la seva tasca en defensa del catalanisme polític de centre "més enllà" de la convocatòria electoral

L'executiva de Lliures ha decidit que el partit no es presentarà a les eleccions al Parlament del 21-D, tot i haver aconseguit els avals necessaris a totes les demarcacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

En un comunicat, la formació que lideren Antoni Fernández Teixidó i Roger Montañola afirma que continuarà la seva tasca en defensa del catalanisme polític de centre "més enllà" de la convocatòria electoral.

Així, Lliures argumenta que declina concórrer als comicis per "l'absoluta radicalització de la vida política" a Catalunya, que "ha dificultat" que el catalanisme de centre i moderat pugui aspirar a obtenir representació parlamentària, segons el text. 

"Sempre hem defensat que no portaríem el catalanisme polític a una nova derrota", constata Lliures en el comunicat, que reconeix que "el context de polarització, tan danyí com evident, entre els maximalismes unionista i independentista dificulta molt que el centre catalanista esdevingui ara solució al greu conflicte existent". Tot i això, Lliures defensa que seguirà promovent les idees "liberals, catalanistes i humanistes" en tots el àmbits del debat polític.

Finalment, el partit convida la seva militància a "participar activament" en les eleccions del 21-D atenent a la "consciència individual" i sempre en defensa del catalanisme polític de centre.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.206.041 missatges
  • 217.903 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat