Notícia

El cementiri de Palma s'alça per dignificar les víctimes del franquisme a les Illes

Com ja és tradició, Memòria de Mallorca organitza un acte massiu al Mur de la Memòria

Com ja és habitual des que l'any 2011 l'associació Memòria de Mallorca l'inaugurés, el Mur de la Memòria del cementiri de Palma acollirà un gran homenatge a les víctimes del franquisme.

"Que el Mur de la Memòria quedi ben florit, que les nostres víctimes siguin per sempre recordades, que el seu patiment serveixi perquè mai més torni a passar, que mai més els dret civils siguin trepitjats, que mai més els Drets Humans siguin vulnerats, que ens acompanyi el seu record i la seva memòria sigui la nostra com a referent de lluita incansable per la justícia i per la llibertat", han sentenciat els organitzadors de Memòria de Mallorca.

L'acte tindrà lloc aquest dimecres 1 de novembre a les 12 del migdia davant del Mur de la Memòria del cementiri de Palma. És a dir, al mateix lloc on hi ha enterrades les restes del mig miler de mallorquins que van ser assassinats pel franquisme. 

80 anys després d'aquells fets, Mallorca homenatja d'aquesta manera els polítics afusellats i la resta de víctimes de la repressió franquista durant la guerra civil. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.222.881 missatges
  • 218.515 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat