Publicitat

Notícia

El sindicat majoritari dels Mossos s'oposa a l'article 155

FEPOL demana que una eventual aplicació del 155 'respecti l'autogovern i les institucions de Catalunya'

El portaveu de la Federació de Professionals de Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL), Valentín Anadón, considera que l'aplicació de l'article 155 de la Constitució "no és un escenari desitjable" i espera que "fins l'últim minut s'esgotin les vies de diàleg".

Ara bé, en cas que finalment s'arribés a aquest escenari, Anadón assenyala que el sindicat, majoritari al cos de Mossos d'Esquadra, vetllarà per a una "aplicació quirúrgica" del 155 i perquè "no hi hagi extralimitacions".

Per al portaveu de FEPOL, aquesta mesura hauria de servir "exclusivament per mantenir la normalitat dins el cos" i "recuperar les coordenades de seguretat jurídica que necessiten els agents per desenvolupar la seva feina". Anadón demana que una eventual aplicació del 155 "respecti l'autogovern i les institucions de Catalunya, entre les quals els Mossos d'Esquadra".
 


Opina

Configuració
  • torraina_infernal 37.639 11 17 👍 22.595
    Tots els funcionaris són al costat de la democràcia, les lleis i els drets humans. Tots contra el cop d'estat. L'article 155 només aconseguirà dues coses: la DUI i l'empresonament de Rajoy.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.206.026 missatges
  • 217.902 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat