Publicitat

Notícia

Un centenar d'ertzaines signen un manifest de suport a Trapero i els Mossos d'Esquadra

Asseguren que l'actuació de la policia catalana va ser 'exemplar' l'1-O

Un grup d'un centenar d'ertzaines ha signat un manifest de suport als Mossos d'Esquadra i, en especial, al major del cos, Josep Lluís Trapero, "davant la constant i reiterada desqualificació per part d'alguns sectors socials, polítics i de mitjans de comunicació".

El manifest aplaudeix l'actuació de la policia catalana en els darrers temps i, sobretot, durant l'1-O. En aquest sentit, recorden que s'actués, des dels Mossos, evitant qualsevol tipus de pràctica abusiva. "Volem fer-vos sentir que no esteu sols i que sempre que la Policia actuï així, serà mereixedora del màxim respecte i reconeixement", recita el manifest.

Sobre Trapero, el grup d'ertzaines li reconeix una actuació "exemplar" d'acord al principi de jerarquia i subordinació a l'autoritat: "Està sent tractat injustament per alguns sectors de la societat i volem transmetre-li la proximitat, companyonia i escalf".

"Volem manifestar la nostra més sincera solidaritat, recolzament i reconeixement, a quants integren aquesta institució", afirmen en al·lusió als Mossos d'Esquadra. Els ertzaines asseguren que l'actuació dels Mossos ha estat d'acord amb la legalitat, imparcial i amb respecte "escrupolós" al principi d'igualtat i no discriminació. 

Els agents també recorden que tota actuació policial s'ha de regir pels principis d'adequació i proporcionalitat. "Qualsevol ciutadà es mereix el millor tracte, el millor servei, la millor seguretat, el major benestar, el major respecte i una pau real". L'acompliment professional, diuen, dels Mossos d'Esquadra en aquesta línia "és mereixedor del més sonor aplaudiment, reconeixement i agraïment".

"Sens dubte, la defensa i garantia de la pau, la seguretat ciutadana i la llibertat del poble català està en bones mans", recita el manifest de suport als Mossos. "Seguiu així. Catalunya ho agrairà i la llibertat dels catalans us ho reconeixerà", conclou el comunicat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.206.015 missatges
  • 217.902 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat