Publicitat

Notícia

La Generalitat habilita un sistema de recollida dels materials audiovisuals relacionats amb l'1-O

Es poden entregar en diversos suports a prop de 700 equipaments culturals

El Departament de Cultura ha habilitat un sistema de recollida per preservar i conservar materials audiovisuals relacionats en el transcurs de la jornada de l'1 d'octubre. Els interessats es poden adreçar a prop de 700 equipaments culturals, com per exemple a l’Arxiu Nacional de Catalunya, als 38 arxius comarcals, a les 458 biblioteques públiques i a 184 centres adscrits a museus registrats de Catalunya. 

Per tal de poder verificar i contrastar el material recollit, es demana als ciutadans que incloguin dades concretes dels fets descrits als documents, com ara la data, el lloc, l’hora i la descripció del fets a què es fa referència.

D'altra banda, també s'ha previst la possibilitat de fer donacions anònimes, tenint en compte les restriccions habituals per motius de seguretat i confidencialitat, tant des del punt de vista tècnic com jurídic. Segons el Departament de Cultura, la campanya té l'objectiu de conservar aquells documents de persones particulars que es poden perdre més fàcilment en no ser difosos pels mitjans de comunicació.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.127.082 missatges
  • 215.246 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums